MENÜ

Kahraman top toplayıcı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Federasyon başkanı da, MHK başkanı da değişse, değişmez Türk futbolunun kaderi bu formsuz hakemlerle! Daha 10. dakika bitmişti ki tempolu karşılaşmada, Cüneyt Çakır’ın da ciğeri bitti. Neyse, Galatasaray’ın istemediği hakemdi ya sevdirdi kendini Sarı-Kırmızılılar’a.
Gökhan’ın, maçın kahramanı top toplayıcının kafasına attığı topu göğsüyle stop edip, sonra eline alıp, tacı atmayışı dönüm noktasıydı. Birkaç dakikadır rakibinin sol kanadını felç eden, üzerine bir de mükemmel gol çıkaran Gökhan, maçı çevirmek üzereydi ve sahadan mutlaka atılmalıydı. Attı Cüneyt Çakır. Helal olsun!
Kaleci Volkan’ın kırmızısı dışında, bir tek doğru kararı yoktu neredeyse karşılaşma boyunca. İlk devre bitmek üzereyken, elektronik kronometreyle izlenen bir basket karşılaşması gibi, Volkan’ın adaşıyla karşı karşıya kaldığı pozisyonu kesmesi de, ne kadar becerikli ve formda bir hakem olduğunun açık bir göstergesiydi.
Lugano’nun, komik kırmızısından sonra aslında dönmüştü karşılaşma ve her geçen dakika stresi artan evsahibiydi. Dedik ya, Gökhan’ın attığı gol de, bir klasik Fenerbahçe galibiyetinin daha habercisiydi. Sıkılmış olmalı bu monoton derbiden Sayın Çakır. Son iki sezonda sadece üç Galatasaray maçı yönetmişti, artık bundan sonra istenen hakemlerden olur ve rahat rahat Sarı-Kırmızı maçlara da çıkar!
Sami Yen’e giden Fenerbahçeliler’in, stattan çıkarılmayışları ve yüzlerce polisin kontrolünde Galatasaraylı futbolcu ve taraftarların şovunu dakikalarca izlemeye mahkum edilişleri hakkında da artık ya Aziz Yıldırım ya da İstanbul Emniyeti gereğini yapar!

YORUM YAZ