MENÜ

Beyaz sayfa!

Abone Ol Google News

Nasıl düzelecek bu işler? Çıkar, çıkar içinde; büyük-küçük yönetici nalıncı keseri, büyük-küçük futbolcu avanta, büyük-küçük taraftar lavanta peşinde.

Haberin Devamı

Ne kadar kötü oldu değil mi, Gençlerbirliği-Galatasaray mücadelesi. Yok, yok! Kastetmek istediğimiz, Başkent Ankara’nın alışılageldik zemini veya oynanan futbol değil; maçın sonucuna etki eden hakem hataları...
Oysa, bir gece önce, hatta daha doğru bir deyişle pazarın ilk saatlerinde, Galatasaray resmi sitesinin manşetiydi ‘beyaz sayfa’...
İstenilen adaletti, çiçeği burnunda Hasan Doğan federasyonundan. Fenerbahçe’nin, özellikle Deivid’in pozisyonu için çalınan komik penaltı düdüğüyle şekillenen üç puanından dolayı, adalet istiyordu Sarı-Kırmızılılar. Bugün ne diyecekler acaba? Mesela, “Olur böyle hatalar” mümkün mü, sizce ya da hiç olmamış gibi, pişkin tavırlar!
‘Korkma Kuddusi’
Tıpkı, hakem hatasıyla iki sarı karttan atılıp, tek maçlık cezası bile kaldırılan Edu’nun eksikliğiyle Fenerbahçe’nin 1-0 önde giderken, Kayseri’de kaybettiği maçtan sonra konuşmayan, Kayserispor’un bu haftaki sivri dilli ileri gelenleri gibi! Tıpkı, 10 yıldır ‘adalet, eşitlik’ diye inleyen kulüp başkanı şu sıralar Kulüpler Birliği Başkanı da olan, haftanın sessizi Fenerbahçe gibi! Beşiktaş da, kendine pay çıkarmaya kalkmayacak tabii ki! Sinan Engin’in “Korkma Kuddusi arkandayız” sözü henüz çok yeni!..
Nasıl açılacak bu beyaz sayfa? Çıkar, çıkar içinde; büyük-küçük yönetici nalıncı keseri, büyük-küçük futbolcu avanta, büyük-küçük taraftar lavanta peşinde. Sözde gazeteciler bile, zıvanadan çıkmış, kamu hizmetinden bihaber, kendi renginin, kulübünün hizmetinde! Ayıptır yazması; sözümüz meclis içinde!
Bakalım ne zaman!
Çözüm tepeden, tırnağa temizlik. Daha önce de belirttiğimiz gibi birçok kez; bataklığın kurutulması yani esas. Sivrisinekler sorun olmaz o zaman. Peki, ne zaman?
Fikret Kızılok’un unutulmaz, genel-geçer şarkısı geliyor insanın aklına: ‘Zaman zaman, zaman zaman’... Bakalım ne zaman!
‘Hıımm o zaman’...

Haberin Devamı
YORUM YAZ