MENÜ

Beyaz mendil!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Karşılaşmanın 58. dakikasından itibaren tüm Adana Demirsporlular Fenerbahçeliydi dün akşam. Kolay değil, 1989-1990 sezonunun 6. haftasından bu yana, lig tarihinin en farklı yenilgisini alan taraf durumunda Demirsporlular. Beşiktaş’a karşı 10-0 kaybettikleri maçın tarih sayfalarında geri planda kalmasını istemekte son derece haklılar.
Gelin görün ki, büyük usta Alex önderliğinde tarihinin en rahat ve farklı galibiyetlerinden birini kazanan Fenerbahçe, bitime 32 dakika kala 7-0 öne geçmesine rağmen işin sonunu getiremedi.
İlk yarıda, bu sezon ligdeki en önemli ve gereksiz kayıplarından birini yaşadığı rakibine, kelimenin tam anlamıyla baştan sona sahayı dar eden, büyük ustanın marifetiyle tribünde ya da televizyon karşısındakilere “tarihi rekor” muhabbetleri ettiren Kanarya, ‘beyaz mendil’lileri mutsuz etmekten öteye geçemedi!
Ne yaptılar ‘Rantbahçeliler’ beyaz mendillerini acaba! Sallamak kısmet olmadı da, en azından bir yerlerini silmişlerdir mutlaka! Tribünler de boştu ve onlar için oldukça uygundu ortam. Neyse, artık bir dahaki sefere. Fırsatlar bitmez ‘Rantbahçeliler’ için, Aragones oldukça. 7-0’da bile, Semih’i çıkarıp İlhan’ı oyuna alacak kadar bir teknik direktör, tecrübeli İspanyol sonuçta!
Bu arada, akşam üstü de bayanlar basketbol maçı vardı Fenerbahçe’nin, ezeli rakibi Galatasaray’la. Klasik, 28 sayı farkla kazandılar. Meraklı gözler Zafer Kalaycıoğlu’nu aradı; neredeydi acaba!

YORUM YAZ