MENÜ

Berabere

Abone Ol Google News

Normal süresi tamamen şampiyonun hakimiyetinde geçen, Olcan ve Bruma’nın birer şutu dışında rakibinin hiç etkili olamadığı bir karşılaşma. İki kulüp arasındaki, amatör branşlar da dahil kalite farkı
futbol takımlarında da artık kendini göstermeye başlamış gibi. Yani, şampiyon, kupa galibinden iki gömlek üstün sanki!

Haberin Devamı

Hiç mi kanatları kullanmaz, oyun kurmaya çalışmaz bir takım! Hep savun, hep arkayı kolla nereye kadar! “Bir tane atar kazanırım” diyorsan, tabii ki futbolda bu da var. Ancak, o da nereye kadar. Sadece tek maç kurtarırsın böyle. Bir an önce futbol oynamaya, kaliteli bir takım olmaya çalışmazsan, bu sezon kupa da uzak bir hayal.

Gökhan’ın etkisiz olduğu maçlarda Fenerbahçe’nin hücumda bir eksik kanadı var. Dün de böyleydi ve rakibinin en zayıf olduğu bölge ya da kanat yeterince değerlendirilemedi. Emenike’nin alt yapısı, futbol bilgisi de zaten belli. Bu ikisi, 90 dakika boyunca üstün olup öne geçilememesinin başlıca nedeniydi. Fenerbahçe açık üstünlüğüne rağmen yeterince tehlike üretemiyorsa, İsmail Kartal bunun üzerinde biraz düşünmeli.

Haberin Devamı

Uzatmada sıcak ve nemin yanına yorgunluk da eklenince, şartlar eşitlendi. Atanın kazanacağı bir maçtı bundan sonra oynanacak olan. Penaltılar ise, galibi değil, kupayı kazananı belirleyecekti. Çünkü bir futbol maçı uzatmalar ile en fazla 120 dakika sürer, penaltılar kura atışıdır sadece.

YORUM YAZ