MENÜ

Yeni Fenerbahçe

Abone Ol Google News

Moses ve Isla’nın tribünde olmasından kaynaklı iki değişiklik tüm düzeni değiştirse de Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanında bir maçtan fazlasını kazandı. Fitili geçen hafta ateşlenen son sezondaki edilgen yapıdan kurtuluşun ateşini parlattı. Ersun Yanal’ın arka dörtlünün 3’ünü devşirmelerden kurması, Sadık ve Serdar otururken Jailson’un stoperdeki rolü, Ozan’ın sağ bek oynaması Fenerbahçe’yi dönem dönem türbülansa sürüklemedi değil. Fakat topu Başakşehir’den almak, rakibi pasla sahasına itmek ve oyun planını rakibe dikte etmek Fenerbahçe’nin dönüşümünün göstergesiydi. Vedat Muriç, Fenerbahçe’nin son yıllarda hasretini çektiği santrfor olma yolunda ilerliyor. Direkte patlayan toptaki sezgisi, goldeki vuruş kalitesi üst düzeydi. Kruse ile arasındaki alışveriş oturdukça hem kendinin hem takımının istatistikleri büyür.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Doğma büyüme stoper Serdar ya da Sadık’ın stoperlikleri nasıl Jailson’dan kötü olabilir?

Maçın starı

Muriç, Fenerbahçe’nin yıllardır aradığı santrfor olma yolunda ilerliyor. Direkte patlayan şutu, sayılanı sayılmayanıyla attığı gollerdeki vuruş kalitesi göz kamaştırıcıydı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Fenerbahçe’nin Başakşehir’den topu alması, yüzde 61’le oynaması ve rakibinden neredeyse iki kat fazla isabetli pas yapması.

Kısa mesaj

Fenerbahçe uzun bir aradan sonra bu sezon yeniden büyük takım gibi oynamaya başladı. Edilgen yapıdan topa sahip, rakibe oyununu dikte eden ve kaliteyle maç çeviren bir takıma dönüştü artık.

YORUM YAZ