MENÜ

Yanal'a yazar

Abone Ol Google News

Esame listesinde her pozisyonun orijinal oyuncusu var, rakip analiz ekibi çalışmış, ilk yarı bitiminde ligin en az pozisyona giren takımı Ankaragücü 4 net pozisyon üretmiş, sen tempoya cevap verememişken ikinci yarıya da hatayla başlıyorsan kusura bakma Ersun hoca bu mağlubiyet sana yazar. Fenerbahçe taraftarı artık hamasetten sıkıldı, takımını iyi futbol oynarken görmek, kupa kaldırmak istiyor. Fenerbahçe 3 haftada 8 puan kaybetti. Gustavo kart cezalısı durumuna düştü, haftaya Galatasaray derbisinde yok. Sadık sakatken Zanka’yı gönderip Rami’ye kalmak Jailson’dan stoper Dirar’dan sol bek yaratacağım diye ısrar etmek Fenerbahçe’nin başını daha çok ağrıtacağa benziyor. Sonra hayaller Mascherano gerçekler Jailson oluyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Maça sol bek başlayan Dirar, Emre- Tolga değişimiyle sağ açığa, Mevlüt’ün girişiyle sağ beke geçti. Herkesin başı dönmüşken Dirar’ın dönmemiş midir?

Maçın starı

Ankaragücü’nün iki golünün asistini yapan Polonyalı sol açık Michalak geceye damgasını vurdu.

Maçın olayı

Haberin Devamı

Ligin en az pozisyona girip en az gol atan takımı Ankaragücü’nün ilk 30 dakikada 4 net pozisyon üretmesi.

Kısa mesaj

Mustafa Reşit Akçay tıpkı Osmanlıspor’da olduğu gibi öylesine hızlı bir takım yaratmış ki, rakip arkasına yapılan her koşuya karşılık pozisyon ürettiler.

YORUM YAZ