MENÜ

Temposuz kazanmak!

Abone Ol Google News

Galatasaray; Falcao, Lemina ve Nzonzi’nin de katılımıyla iyi bir kadroya sahip oldu. Kasımpaşa’yı yenmesine rağmen alışılagelmiş iç saha temposunun çok altında kaldı. Falcao çok üst düzey bir santrfor. Fakat ne Galatasaray’ın oyun tarzı daha önceden oynadığı takımlara ne de Terim’in felsefesi Simeone ya da Jardim’e benziyor. Galatasaray kendi liginde dominant bir oyun tarzına sahip, topla yüzde 60’ların üzerinde oynuyor. Falcao’nun yeni düzene alışması için Babel ile Feghouli’nin desteğine çok ihtiyacı olacak. Babel, kariyeri boyunca oynadığı her takımın taraftarına büyük hayaller kurdurdu. Bazen şampiyonluk yaşadı, bazen hüsranla geçen sezonları oldu. Harika bir forvet, önemli bir şutör. Kasımpaşa karşısında Falcao ile birlikte en iştahlılardan biriydi. Şutunun ‘ayar’ sorununu düzeltir ve Falcao’nun yörüngesinde ilerlemeye devam ederse rüya gibi bir sezon daha yaşayabilir.

Haberin Devamı

Yenilerden Lemina maça çok iyi başladı. Marsilya, Juventus, Southampton derken zengin bir CV oluşturan Gabon’lu orta saha, fenalaşıp çıkana kadar enerjisiyle Nzonzi’nin yükünü hafifletti, Belhanda’yı öne itti.

Haberin Devamı

Maçın sorusu

Fatih Terim, bu temponun Şampiyonlar Ligi’ne yeteceğini düşünüyor mudur?

Maçın starı

Babel çok iştahlıydı, enerjisini hiç kaybetmedi. Sahada sürekli Falcao’yu kolladı, takımın sahibi gibi oynadı.

Maçın olayı

Lemina maça iyi başladı ama erken çıktı. Ömer Bayram Lemina’nın pozisyonuna girince Babel’i de yükselterek sürpriz bir performansa imza attı.

Kısa mesaj

Quaresma vazgeçmese de futbol topu artık onunla vedalaşmayı kafasına koymuş gibi.

YORUM YAZ