MENÜ

Siyahla beyaz kadar farklı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş ligin en geniş kadrosuna sahip takımı. Fakat bu sezon bir avantaj sağladı mı derseniz, 34. hafta sonunda ligi ikinci bitirirse cevap ‘evet’ olabilir. Talisca’yı uzun zamandan beri bir sorun olarak görenlere karşı çıkamam. Çünkü son bir aydır tahta ayaklı oyuncu sınıfında. Osmanlı karşısında, atılan pasların önemli bir bölümünü kaval kemiğinden sektirerek kontrol edememesi büyük bir hayal kırıklığıydı. Beşiktaş’ın Osmanlı sahasına yerleşmesini engelledi. Osmanlıspor, genetiğine çok uygun bir gol buldu. Defans arkasına atılan 2. top gol oldu. Tolgay çıktıktan sonra 4-4-2’ye dönen Güneş, Lens’i sol beke, Necip’i ön liberoya Larin’i de sağ forvete çekerek 4-2-3-1 icrasına yeniden başladı. Soldan ilk atak ve Lens’in ilk ortası asist oldu, sağ çizgiye indikleri ilk pozisyon da Pektemek’in klas golüyle sonuçlandı. Beşiktaş’ın Oğuzhan’ın iyi oynadığı bir maçta 3 golü de kanat organizasyonundan atması ekstra bir durum.

Gecenin sorusu

Lens, Vida, Negredo hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon geçiriyor. Vida, Serdar’a röveşatanın asistini yaparak sınıfta kalsa da Lens sol bek performansıyla maça tutundu. Acaba yeni sezon planlamasında olacaklar mı?

Maçın starı

Serdar Gürler’in röveşata golü sanırım kariyerinin en güzellerinden biriydi. Takımı düşer mi düşmez mi bilinmez ama Serdar’ın düşmeyeceği kesin.

Maçın olayı

İkinci yarıyla birlikte Lens sol beke, Larin sağ forvete, Necip ön liberoya geçti. Güneş 4-4-2’den vazgeçip fabrika ayarlarına dönerek maçı çevirdi.

Kısa mesaj

Beşiktaş ligi ikinci de bitirebilir, dördüncü de. Fakat Osmanlı’nın ligde kalabilmesi için küçük çaplı bir mucizeye ihtiyacı olacak.

YORUM YAZ