MENÜ

Sivaş başladı Paşa bitirdi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Evinde devlere kök söktüren Yiğidolar, Paşa’ya takıldı. Kone’nin iki golüne Eduok ve Diagne karşılık verdi, nefes kesen düello 2-2 eşitlikle bitti. Sivas 38, Kasımpaşa ise 31 puana yükseldi.

Kasımpaşa geriden pasla oyunu kurmayı becerebilen bir takımken en güçlü olduğu yerden golü yedi. Maçın henüz başında Ben Youssef’in görüş açısı var ve oyunda tempo yokken yaptığı bir pas hatası Sivas’ı ejderhaya çevirdi. Robinho’nun akıl dolu pasını Kone becerisiyle asiste çevirince Sivas için maçta bambaşka bir sayfa açılmış oldu.

Kasımpaşa pasa ve topa daha yatkın bir takım. Yedikleri golün ardından kısa süreli bir panik yaşayıp pozisyon yeseler de sakin kalmayı pasla çıkmayı terketmediler. Bu da onlara beraberlik golünü getirdi. Veysel’in harika ön asisti Sivas savunmasını adeta ikiye böldü. Diagne de Eduok’a golü attırdı. Sivas’ın yediği golde Medjani’nin ağır kanlı oyun tarzının önemli bir rolü vardı. Samet hoca henüz 38. dakikada John Boye’u alıp Medjani’yi çıkararak Kasımpaşa’nın hızını kesti.

Müthiş son...

Hakan Arslan ve Emre Kılınç Sivas’ın akciğerleri gibi. Robinho ve Kone gibi büyük futbolculara sahip Sivas’ta bu ikili yardımcı oyuncu rollerini harika oynuyorlar. Bir bölümde Trezeguet’e açmak şart. Zira sahada topla arasında en estetik ilişkiyi kurabilen adam o. Onu izlemek büyük keyif. 86’da Kone’nin penaltı golü, uzatmada ise bir kez daha sahne alan Diagne’nin beraberliği getiren vuruşu kaliteli maçın da sonucunu belirledi.

YORUM YAZ