MENÜ

Oyun güçleniyor

Abone Ol Google News

Temposu yüksek, pozisyonlu, aksiyonu bol bir maç izledik. İlk yarıda Fenerbahçe, Gaziantep ceza sahasında tam 25 kez topla buluşarak bu sezonun kendi adına rekorunu kırarken topu bir türlü içeriye atamadı. Üstelik Valencia ve Serdar Aziz 6 pastan bunu yapamadı. Gaziantepspor’un bulduğu golde, Dicko’nun Szalai’ye yaptığı hareket için VAR’ı beklese ve orada tekrar incelese daha doğru bir karar verebilirdi. Hünerli forvetleriniz olmadığında ne kadar çok orta o kadar çok top kaybı demektir. Fenerbahçe’nin oyun gücünü düşüren unsurların başında bu geliyordu. Gaziantep’e karşı da bol bol orta denediler, orta yapmaya ara verip 2. bölge baskısıyla kazanılan topları savunma arasına bıraktıklarında kilidi açabildiler. Mert Hakan’ın golü tam olarak böyle bir senaryonun ürünüydü. Emre hocanın duran topların haricinde akan oyun organizasyonlarına eğilmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Sahi ülke futbolu olarak gol çizgisi teknolojisine ne zaman geçeriz?

Maçın starı

Mert Hakan çok istekli oynadı, oldukça hareketliydi arkadaşlarına doğru pas opsiyonları yarattı. Akıl dolu klas bir gol attı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

65’te Gaziantep frikik kullanacakken barajın altına yatan Pelkas’ın Altay tarafından kaldırılması ve sonrasında Maxim’in baraj altından golü yapması.

Kısa mesaj

Fenerbahçe oyun gücünü gözle görülür şekilde yükseltiyor. Fakat bunun için daha becerili ve alternatifli hücum etmesi şart. İlk yarıda 25 RCS’ye rağmen golü yapamamak düşündürücü.

YORUM YAZ