MENÜ

Organize formsuzluk

Abone Ol Google News

‘Ferdi ortalıyor, Zajc kafayla ağlara gönderiyor’ cümlesi, dün geceki Antalya maçının son saniyesinde değil sezon başında kuruluyor olsaydı, bugün hem Fenerbahçe hem Ersun Yanal için bambaşka bir senaryo gelişebilirdi. Ersun Yanal ve takımı Antalya deplasmanında da kazanamadı ve son 5 maçtaki puan kaybı tam 13 oldu. Fenerbahçe savunmasında kim oynarsa oynasın farketmiyor organize bir formsuzluk söz konusu. Ne yaparsan yap düzelmiyor. Antalya karşısında dağıldılar resmen. İkinci yarıda Fenerbahçe uzun süre rakip kaleye gidemezken Vedat’ı oyuna döndürecek bir kenar hamlesi neden yapılmaz? Ekici ve Ozan ile kenarsız oynama isteği, iç sahada coşkuyla bekleri hücuma getirir ama deplasmanda bunu yapmak risktir. Rakip ceza sahasına neredeyse giremeden geçilen 35 dakika boyunca Ferdi ya da Mevlüt akla gelmiyorsa ve 85’te Hasan Ali çıkıp Ferdi giriyorsa antrenör performansı adına konuşacak çok da bir şey kalmıyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe’de sezon başından beri bir çok vasat futbolcuya tanınan şans neden Ferdi ve Zajc gibi oyunculardan esirgenir ki?

Haberin Devamı

Maçın starı

Hakan Özmert, Süper Lig standartlarında yıllardır iyi performans gösteriyor. Dün gece de harika bir maç çıkardı. Attığı gol çok klastı.

Maçın olayı

Bitime saniyeler kala oyuna sonradan giren Ferdi'n,n harika pasını oyuna 85'te dahil olan Zajc'ın gole çevirmesi.

Kısa mesaj

Tamer Tuna’nın hakkını teslim etmek gerek. Küme düşer denen Antalya’da müthiş fark yarattı, son 6 maçta takımı hiç kaybetmedi.

YORUM YAZ