MENÜ

Muslera sayesinde

Abone Ol Google News

Galatasaray için ‘Muslera sayesinde kazandı’ cümlesini kurmanın şart olduğu bir maç izledik. Uruguaylı kaleci öylesine sıra dışı bir maç çıkardı ki, Alanyaspor’un tam 21 şutla sezon rekoru kırdığı bir gecede gole izin vermedi. Hatta 70 ile 72 arasında maç Caulker ile Muslera’nın düellosuna dönüşmüşken Muslera’nın iki hayati kurtarışı Galatasaray’ı oyunda tuttu. Galatasaray’ın bu futbolla hedefine ilerlemesi kolay görünmüyor. Terim ve öğrencileri Alanya maçını tüm takımın performansından ziyade Muslera’nın olağanüstü kurtarışlarıyla kazandıklarının farkındalardır herhalde. Bu maçta bir kazanımdan bahsedilecekse bu 3 puandan ziyade Muslera’nın harika performansına dönmüş olması, Belhanda’nın kımıldamasıdır. Galatasaray’ın savunması yine uyumsuzdu. Marcao-Donk tandemi Alanya’nın hızına karşı çözüm üretemedi. Fernandes-Efe ve Bammou’nun rakip kaleye en kolay ulaştığı maçlardan biriydi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Terim ve öğrencileri bu kadar kötü savunma yaparken ligin en az gol yiyen takımı olmalarını Muslera’ya borçlu olduklarının farkındalar mıdır?

Haberin Devamı

Maçın starı

Muslera, Galatasaray’ın kazanmasındaki en etkili isimdi. Akıl almaz kurtarışlar yaptı, takımını 3 puana taşıdı.

Maçın olayı

Alanya’nın tam 21 şut çekerek Galatasaray’a sezon rekorunu yaşatması.

Kısa mesaj

Galatasaray önde top tutamıyor, santrfora giden her top kayıp hanesine yazılıyor. Falcao kalsa bile Terim’in bir santrfor transferini şart koşacağını kestirmek güç değil.

YORUM YAZ