MENÜ

Karius'un hataları

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Real Madrid’in favori çıktığı finale Liverpool beklenenden daha iyi başlasa da şanssızlıkların kurbanı oldu. Liverpool harika oynarken Salah 30’da sakatlandı çıktı. Kaleci Karius elindeki topu Benzema’ya asist yaptı. Gareth Bale oyuna girdikten tam 122 saniye sonra harika bir röveşata golü attı. Yetmedi Karius üzerine gelen Bale şutunu içeri aldı. Liverpool’un başına bir de meteor düşmesi gerekiyordu sanırım bu senaryoya göre. Finallerin senaryosunda başrole düşen maçın başında sakatlanıp çıkması sanırım. Salah sahadayken Real kalesine rahat giden ve tam 9 şut deneyen Liverpool, o çıktıktan sonra devre bitene kadar kaleyi göremedi. Salah’ın yerine Lallana girdikten sonra Sadio Mane sol kenardaki konfor alanından ayrılıp sağa geçmek zorunda kalınca maçın ibresi tamamen Real’i göstermeye başladı. Üstüne bir de kaleci Karius hayatının hatalarını peş peşe yapınca senaryo tamamen Real’in lehine gelişti.

Gecenin sorusu

Finallerin senaryosunda kahramanın filmden erken ayrılması bir kural mı? EURO 2016’nın finalinde Ronaldo’nun başına gelen Kiev’de Salah’ın başına geldi maalesef.

Maçın starı

Gareth Bale, Isco’nun yerine oyuna girdikten 122 saniye sonra Ronaldo’ya yaparcasına öyle bir röveşata golü attı ki finalin kaderini değiştirdi.

Maçın olayı

Muhammed Salah’ın Ramos’un ‘grekoromen’ stili müdahalesiyle omuzundan sakatlanarak 30. dakikada çıkmak zorunda kalması.

Kısa mesaj

Şampiyonlar Ligi 32 takımın mücadele ettiği ama sonunda Real Madrid’in kazandığı bir organizasyona döndü. Üst üste 3 şampiyonluk tarihte az rastlanır cinsten doğrusu...

YORUM YAZ