MENÜ

İtalyan kadar sadık Fransız kadar atletik

Abone Ol Google News

Alanyaspor son yılların en iyi sezon başlangıcına imza atıyor. Erol Bulut ligin en yaşlı kadrosundan öyle bir ekip yaratmış ki; bir İtalyan takımı kadar taktik sadakate sahip, bir Fransız takımı kadar atletikler. 1-0 geri düşmelerine rağmen sahada hep bütün halinde hareket ettiler. Fenerbahçe 3 gol yedi 3’ü de bireysel hatadan geldi. Çünkü Fenerbahçe’nin arka 4’lüsünün 3’ü o pozisyonun oyuncusu değil, herkes Zanka’ya bakıyor ama o dönüp arkasına bakmıyor. Ersun hoca, Dirar’dan Ümit Özat, Jailson’dan Kjaer, Ozan’dan Gökhan Gönül çıkarır mıyım düşüncesinde. Fenerbahçe iyi bir forvet takımı olmasına rağmen kötü bir savunma takımı olmayı sürdürüyor. Fenerbahçe’nin 2014’ten bu yana ise her sezon derinleşen bir kaleci sorunu var. Altay ya da Harun kötü kaleci değiller ama şampiyonluk için Fenerbahçe’nin kaleci dominasyonuna fazlasıyla ihtiyacı var.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Ersun hoca, kenarda 3 stoper dururken Zanka’yı da çıkarıp 70’ten sonrasını stopersiz oynamanın izahını nasıl yapacak?

Maçın starı

Papis Cisse sezona adeta uçarak başladı ve öyle de devam ediyor. Atletizmi, zekası ve Fenerbahçe’ye attığı 2 golle gecenin adamıydı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Ligin yaş ortalaması en yüksek takımı olmasına ve 24’te Efecan’ı sakat vermesine rağmen Alanyasporlu futbolcuların taktiksel sadakatle maçı çevirmesi.

Kısa mesaj

Hayat ne garip, 6 ayda dünyanı değiştirmen mümkün. Ozan geçen sezon bu mevsimde istenmeyen adamdı, Alanya’daki 6 aylık performansıyla dün sahaya Fenerbahçe kaptanı olarak çıktı.

YORUM YAZ