MENÜ

İnsanüstü çabayla!

Abone Ol Google News

Beşiktaş vasat oynadığı bir maçta Ankaragücü’nü yenebildiyse bunu Atiba’nın insanüstü çabasına, Fati’nin beceriksizliğine ve Ljajic’in harika golüne borçlu. Ankaragücü gibi hızlı bir takıma karşı Beşiktaş, Boateng’in tutamadığı topları kovalamak zorunda kalınca ekstra yoruldu. Üstüne bir de Ljajic değil Diaby oyuna girince önde top tutmak iyice zorlaştı. Hep beraber peş peşe geri koşmak zorunda kaldılar. Biraz geç olsa da Ljajic girdikten sonra inanılmaz bir şutla golü yaptı. Fakat Ljajic’in golden sonra kulaklarını tıkaması ve maç biter bitmez soyunma odasına koşması kime mesajdı? Bazı oyuncular oynamadığında kıymetlenir. Gökhan Gönül de bu sınıfta. Oynamadığı her maç kıymeti daha iyi anlaşılıyor. Lens tüm iyi niyetiyle sağ beki doldurmaya çalışsa da gözler Gökhan’ı fazlasıyla aradı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Boateng’in yorulmasıyla önde top tutmak iyice zorlaşmışken Diaby’nin değil, Ljajic’in girmesi gerekmez miydi?

Maçın starı

Atiba, Beşiktaş’ın sahadaki kalbi gibiydi. Penaltı kazandırdı, yüzde 95 pas isabetiyle oynadı, insanüstü bir çabayla hatasız bir maç çıkardı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

76 dakikada Vida’dan sıyrılan Fati’nin, Karius ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta atması maçın kaderini belirledi.

Kısa mesaj

Karius her maç yeni bir hatasını sergiliyor. Orgill’in attığı gol ofsayt olmasa Beşiktaş’ın galibiyeti değil Karius’un hatası konuşuluyor olacaktı. Sergen Yalçın en çok Karius gideceği için sezonun bitmesini istiyordur.

YORUM YAZ