MENÜ

İnce ayar işe yarar!

Abone Ol Google News

Ankaragücü deplasmanında Galatasaray sahaya çıktığında Konya’daki Süper Kupa’nın faturasının kime kesildiği de belli oldu. Gomis, Feghouli ve Belhanda’yı kesmek Galatasaray’ın oyun kalitesini bir tık aşağıya düşürse de galibiyet, Terim’in karizmasını bir kaç basamak yukarıya çıkardı. Eren Derdiyok’un, Gomis’in yerini doldurduğunu söylemek zor. Hatta kötü oynadı. Forvet şansı yardım etti, son dakika golünü attı. Yine de Gomis varken Eren bu haliyle formayı bir daha zor görür. Galatasaray vasatın altındaydı ama çok zor bir deplasmanı kazandı. Bu zeminlerin hali ne olacak sahi? Geçen hafta Konya felaketti, Beşiktaş’ın zemini fena, Ankara dökülüyor. Geçen sezon yüzde 90 oranında düzelen zeminler 3 ayda nasıl bu hale gelebiliyor? Kulüpler mali krizde anlıyorum ama tasarrufa saçma transferlerden değil çimlerden başlamak hiç mantıklı durmuyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Zemin kötü, kabul. Ama 90 dakikada takımların yüzde 68 pas isabetiyle oynaması normal mi? Tek suçlu zemin mi?

Maçın starı

Mariano, Galatasaray’ın sağ kenarını tek başına sırtladı. Terim’in gönlünün Linnes’e kaymasına hiç gerek yok, Mariano varken tempo sorunu yaşamazlar.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Yeterli zaman olmasına rağmen maç trafikten dolayı 12 dakika geç başladı. Onu anladık ama devre arasının 22 dakika olmasını anlamadık.

Kısa mesaj

Başkent’in diğer camialarına büyük saygı duymakla birlikte dün tribünler bir kez daha gösterdi ki; Ankaragücü Ankara’dır. Hoş gelmişler iyi ki gelmişler Süper Lig ’e.

YORUM YAZ