MENÜ

Hayal kurabiliriz

Abone Ol Google News

EURO 2020’de iyi bir gruba düştüğümüz söylenebilir. Şenol Güneş ile birlikte harika bir eleme grubu performansı çizdik. Elemelerde Fransa’dan alınan 4 puan finallerde İtalya’ya bakış açımızı değiştirecektir. Nefis bir jenerasyon oluşturuldu, özellikle savunma hattının EURO 2020’de yönümüzü tayin edeceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

İtalyanlar taş gibi

Roberto Mancini, elemelerde 10/10 yaparak İtalyan futbol tarihine geçerek EURO 2020 biletini aldı. Büyük yıldızlarla değil sistemini işleteceği oyuncularla yaptı bunu. Turnuvanın açılış maçını 12 Haziran’da Roma’da oynamamız bir handikap elbette ama Fransa’ya Paris’te kaybetmemek Milli Takımımız için güçlü bir hikayenin temeli olacak.

Onlardan iyiyiz

İsviçre, katıldığı tüm turnuvalarda vasat futboluyla dikkat çeken bir takım. Galler ise Ryan Giggs ile güçlü görünse de 2016 seviyesinin altında ilerliyorlar. Bu iki maçın Bakü’de oynanacak olması bizim için büyük avantaj. Bu iki rakibimizi geçip üst tur biletini alma ihtimalimiz yüksek. Bu gruba bakınca Güneş ve öğrencileri bize nefis hayaller kurduruyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ