MENÜ

Gamsız, formsuz, hedefsiz

Abone Ol Google News

Fenerbahçe için motivasyon şu anda en büyük sorun. Kupa elenişi üzerine gelen Kasımpaşa mağlubiyeti bunun eseri. Takımın havası yok ve rakipten çekinen bir oyuncu grubu var. Mağlubiyete isyan edecek tek bir futbolcu yok, olan da tribündeydi zaten. Bu nasıl bir gamsızlık, bu nasıl formsuzluk, bu nasıl hedefsizlik. Fenerbahçe futbolcusu hedefsiz olmamalı, amaç o formayı giymek değil o formayla kupa kaldırmaktır. Fakat Fenerbahçe 6 yıldır ne kupada ne ligde bir tane kupa kaldırdı. Kasımpaşa Fuat Çapa geldikten sonra takım oldu. Son 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik elde ederek müthiş bir performansa imza attılar. Fuat hoca küme düşer denilen o takımı sahada dik duran ve kazanan bir takıma dönüştürdü. Merkezde Aytaç önderliğinde baskı uygulayarak Muriç’i takımdan kopardılar. Olağanüstü bir futbol oynamasalar da rakip analizini ne kadar doğru yaptıklarını ispatladılar.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Ferdi Kadıoğlu’nun ilk 11 başladığı her maçta dökülmesinin özel bir sebebi var mı?

Maçın starı

Aytaç Kara Kasımpaşa’nın merkezinde oyunun iki yönünü de iyi oynadı. Maçın sonunda bir de asist yaparak gecenin adamı oldu.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Rakip ceza sahasına 18 orta yapan Fenerbahçe’nin sadece 2 isabet bulması.

Kısa mesaj

Fenerbahçe yönetimi hoca konusunda hep yanlış tercihler yaptı. Sezonu teknik direktörsüz bitirme fikri de en az diğer tercihler kadar kötüydü.

YORUM YAZ