MENÜ

Forvet tercihleri yanlıştı

Abone Ol Google News

A Milli Takımımızın en temel sorunu forvet kalitesi. Maça kanat forvetsiz başladık. Merkezde kazandığımız topları efektif kullanamadık. Enes Ünal ile tek santrforlu oyun artık vazgeçmemiz gereken bir tercih. Hala en formda ve yetenekli santrforumuz Burak Yılmaz. Bu üzerinde düşünülmesi gereken bir konu. Euro 2021 muhtemelen Burak Yılmaz’ın son turnuvası olacak ama ne yazık ki hala onun ikamesini bulabilmiş değiliz. Dua edelim Cenk Tosun, Haziran'a kadar kendine gelsin yoksa işimiz çok zor. Hızlı bir forvetin savunma arkası koşularına her zamankinden çok ihtiyacımız vardı. Kenan Karaman-Yusuf Yazıcı kanatlarıyla sadece topu tuttuk, hücum ederken çizgiden içeriye kat etmek zorunda kaldık ve 3’lü savunma duvarına cepheden giderek Sırp savunmasını yükselttik.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kolarov atılana kadar 3’lü savunma oynayan Sırplara karşı topu içeriye çekip cepheden hücum etmek yerine neden hızlı ve orijinal kenar oyuncularıyla oynamadık?

Maçın oyuncusu

Bu maçtan bir yıldız çıkarmak zor. Sahada vasatın üzerine çıkan oyuncu yoktu.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Kolarov’un henüz 49. dakikada kırmızıyla atılması. Buna karşılık Milli Takımımız'ın oyunu domine edememesi

Kısa mesaj

EURO 2020 elemelerinde fırtına gibi esen Milli Takım’ın akordu bozulmuş. Macaristan’a kaybeden kadrodan 10 oyuncuyu değiştirmek, 45 dakikayı 10 kişi oynayan Sırbistan’a diş geçirememek düşündürücü...

YORUM YAZ