MENÜ

Donk'suz yeni düzen şart

Abone Ol Google News

Terim, takımının bu haliyle Şampiyonlar Ligi’ni hayal etmek bile istemiyordur. Galatasaray, Gomis ve Emre Akbaba ile ray değiştirmeli, başka bir yolda ilerlemeli.

Haberin Devamı

Ndiaye’yi de ne yapıp edip almalı. Donk’u bu takımın merkezinden çıkarmak, Fernando’yu ön liberoya yerleştirip üzerine sistem inşa etmeden Şampiyonlar Ligi’ne hazır hale gelmek zor. Sadece top kazanmak yetmiyor, sonrasında ne yaptığın önemli. Topu Donk’un kullanmasıyla Fernando’nun, Emre’nin, Ndiaye’nin kullanması arasında çok fark var. Donk geçen sezon Fernando sakatlandığında ilk yardım paketiydi, kabul. Maalesef bu haliyle takımın el freni. Fatih hoca, Eren’le Gomis’i tehdit edemeyeceğini anlamıştır sanırım. Eren’i oynatmaya devam ederse, Gomis’in ne kadar değerli bir santrfor olduğunu idrak etmemize yardımcı olacak. Satılmayacaksa Gomis, Galatasaray’ın birinci santrforudur. Aynı denklem Sinan ile Feghouli arasında da var. Fatih hoca, Eylül’e kadar ideali bulmalı.

Gecenin sorusu

Terim, Eren’i Maçın starı oynatarak Gomis’in, Sinan’ı tercih ederek de Feghouli’nin ne kadar değerli olduklarını mı idrak etmemizi istiyor?

Haberin Devamı

Maçın starı

Onyekuru, oyunun iki yönünde de iyiydi. Attığı golde hızı ve vuruş kalitesi olağanüstüydü.

Maçın olayı

Fernando’nun kornerde çeldiği topu takip edip Onyekuru’ya harika bir asist yapması gecenin olayıydı.

KISA MESAJ

Emre Akbaba girdikten sonra oyuna büyük kalite kattı. Donk’suz yeni düzende Terim’in vazgeçilmezlerinden biri olur.

YORUM YAZ