MENÜ

CR7 bitti demeden bitmez!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dünya Kupası’nın ilk üç maçında 4 Arap ülkesi vardı ve doğal olarak futbol kalitesi vasatın altında kaldı. İspanya-Portekiz randevusu sanki turnuvanın başlangıç maçı gibiydi. Maçın henüz 3. dakikada İspanya sağ beki Nacho’nun acemi müdahalesiyle takımına kazandırdığı penaltıyı gole çeviren Ronaldo, Dünya Kupası’na fırtına gibi başladı. Fakat Portekiz tamamen Ronaldo’nun eline bakan bir takım olduğu için O’nun haricinde kimsenin İspanya’ya kafa tutacaklarına inancı yok gibiydi. Gerçek bir lider gibi oynadı. İspanya 11’i Atletico Madrid (2), Barcelona (4), Real Madrid (3), Manu (1) ve City’li (1) oyunculardan kurulu. Bu takımların oyun felsefeleri birbirlerinden çok farklı. Fakat herkes Barcelona’nın tiki takasını sorunsuz oynuyor. İşte Ronaldo bu makine düzenine karşı tek başına durdu ve bitime dakikalar kala attığı harika frikik ile hat-trick yaparak resmen alev aldı.

Kısa mesaj

Ronaldo’nun 4. Dünya Kupası. Rusya 2018’e Ronaldo’nun muhtemelen son turnuvası olarak bakan büyük bir kesim var. Ama O, 40’a kadar oynayacak gibi kendine bakıyor. Katar 2022’de 37 yaşına basacak ve eminim orada olacaktır.

Maçın sorusu

Portekiz takımı bu kadar Ronaldo’nun eline bakarken çeyrek finali görebilir mi? Bu oyunla kolay değil ama işin içinde Ronaldo olunca imkansız da görünmüyor.

Maçın starı

Elbette Ronaldo. Dünya Kupası’nda hep devlerin hikayesi hatırlanır. Yaptığı hat-trick ile turnuvaya harika bir başlangıç yaptı.

Maçın olayı

Ronaldo’nun İspanya karşısında 3 gol birden atması.

YORUM YAZ