MENÜ

Bakkal'ın serisini Baba bitirdi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Mesut Bakkal ’ın gelişiyle hızlı bir yükseliş sürecine giren Aytemiz Alanyaspor ile ligin yenilerinden olmasına rağmen ilk 5 ’i zorlayan Göztepe’nin mücadelesi beklenenden daha vasat bir futbola sahne oldu. Alanyaspor’un bel kemiği Emre Akbaba, Göztepe ’nin merkezi Poko ve Selçuk Şahin olmayınca orta sahaların çabuk geçildiği mücadelenin ön plana çıktığı bir maç izledik. İki hoca da risk almadan rakibin zaafına oynayarak 70 dakikayı geçirdi. Alanya ’da Douglas ve Cenk Ahmet, Göztepe’de ise Tayfun oyuna girdikten sonra pozisyon izlemeye başladık. Alanya ’nın savunmadan çıkarken Tzavellas ’ın hedefsiz uzun toplarıyla sık top kaybetmesi Göztepe için bir türlü fırsata dönüşmedi.

Fernandes fark yarattı

Sahanın en iyi performansı şüphesiz Fernandes ’indi. Taçtan yarattığı pozisyonla golü hazırladı, Cenk Ahmet ’in ortasını Douglas ağlara gönderdi. Bir kaç dakika sonra karşı karşıya kaldığı pozisyonda Reis ’in çekmesinde düşse penaltıyı alabilecekken devam edip dengesizce vurdu ve 2-0 ’ı harcadı.

Göztepe için Demba Ba harika bir fırsat transferi oldu. Topla az buluştu ama işini yaptı. Tzavellas ’ın ters dokunuşuyla pozisyonu buldu ve golünü attı. Böyle devam ederse Jahoviç ’ten daha faydalı olacağa benziyor. Neticede iki haftadır kazanan Alanya için 1 puan kayıp sayılır, Göztepe ise geriden gelip zor deplasmanda 1 puan kazandı.

YORUM YAZ