MENÜ

Ayakla değil yürekle

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İsminde takım olması yetmez, yüreğinle, azminle Türkiye’nin takımı olabilmek önemli. Forma için canını dişine taktığın zaman bu millet peşinden koşar, geçen ay 12 Dev Adam’ın, şimdi Ampute Milli Takımımız’ın peşinden koştuğu gibi.

Kimi doğuştan, kimi kazayla, bir çoğu bu ülke için vücudunun neredeyse yarısını kaybetse de ayağa kalkıp nasıl pes edilmeyeceğini göstermiş, koca yürekli adamlar. İngiltere’ye karşı ayaklarıyla değil yürekleriyle oynayan Ampute Milli Takımımız Avrupa şampiyonu olduğu an göz yaşı dökmeyen kalmamıştır sanırım. Teşekkürler koca yürekli adamlar.

Şimdi cömertlik zamanı

Lütfen bu aslan yüreklilere karşı herkes cömert olsun. Yaptıkları 12 Dev Adam’ın Dünya ikinciliğinden ya da A Milli Futbol Takımımız’ın Avrupa üçüncülüğünden daha az değerli değil. İngiltere karşısında harikalar yaratan Rahmi Özcan’ın iki yıl önce Ampute Futbol’un imkansızlığını anlatmak için sarfettiği, ‘Krampon üreticileri yanlış üretilen ayakkabıların tekini bize versinler’ cümlesi yüreklerimizi daha fazla parçalamasın. Buradan yetkililere seslenmek istiyorum, bu aslanlara en üst seviyeden verilsin primler, hiç bir kesinti yapılmasın üstüne konarak fazla fazla verilsin lütfen.

YORUM YAZ