MENÜ

Atanı mı makbul tutanı mı?

Abone Ol Google News

Pepe, Beşiktaş için en kritik oyuncusu. İlginçtir 4 golle de 5 santrforlu takımın en skoreri. Bir stoper için atmak mı önemlidir yoksa tutmak mı? Benzer durum Galatasaray’ın da başına dert. Maicon’un ya da Pepe’nin attıkları, önleyemedikleri golü kurtarır mı? Stoper önce iyi savunmacı olacak sonra hücumcu. Pepe, son dakikada yaptığı hatayla Bursa’da 3 puana mal oldu. Beşiktaş standartlarında bir takım böylesi bir golü nasıl yer anlamak mümkün değil. Adriano’nun, Yusuf’u kovalarken erken pes etmesi bir nebze anlaşılabilir ama Pepe’nin topa hakimken Sakho’nun vurmasına izin vermesi akıl alır gibi değil. Samet Aybaba’nın Burak’ı 37’de çıkarıp Yusuf’u oyuna alması maçın en kritik hamlesiydi. Bir yıldır futbol oynamayan Chedjou harika iş çıkardı. West Ham United günlerinde büyük ses getiren Sakho oyuna girip golünü atarak Türkiye günlerine ışıltılı bir başlangıç yaptı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Bursaspor camiası, Sakho’yu gördükten sonra, iyi niyetli bir futbolcu olmasına rağmen Stancu’yla kaç sezon kaybettiğinin farkına varmış mıdır?

Haberin Devamı

Maçın starı

Yusuf Erdoğan maça yedek başladı, 37’de Burak’ın yerine dahil oldu. Hızıyla geçen sezon olduğu gibi dün gece de Beşiktaş’ın başını döndürdü.

Maçın olayı

Yusuf’un 5. vitese takması, Adriano’nun koşuyu kesmesi ve Pepe’nin rehavetiyle gelen Sakho’nun golü...

Kısa mesaj

Karius Türkiye kariyerine fena başlamadı. 10. dakikada Lima’ya karşı karşıya pozisyonda gol izni vermedi. Bu pozisyon bir kez daha gösterdi ki, Vida ile Pepe önde yakalandıklarında Karius’a çok iş düşecek.

YORUM YAZ