MENÜ

Alkışlar Konyaspor'a

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Guimares’le deplasmanda berabere kalan Atiker Konyaspor, Avrupa Ligi’ne veda etti. Kazansa bile Marsilya, Salzburg’a kaybetmediği için yine turu geçemeyecekti ama en azından ülke puanına katkısı yükselecekti. Gruba Marsilya yenilgisiyle başladıktan sonra Guimares’le yeni bir sayfa açan Konyasporlu futbolcular, son Marsilya maçının 90. dakikasında yedikleri beraberlik golüne şimdi iki kat üzülüyorlardır. Tıpkı bizler gibi. İnsan hayıflanıyor ister istemez. Turu avucunun içinden kaçırmak bu olsa gerek. O maçı 3 puanla bitirse bugün 2. turdaki rakibini bekliyor olabilirlerdi.

Mehmet Özdilek ve öğrencileri Portekiz’de maça kararlı başladı. Bourabia’nın uzun mesafeden attığı harika golü 77. dakikaya kadar kalkan olarak kullandılar. Topu Guimares’e bırakıp savunmada kaldılar. Alı Turan kendi kalesine atana kadar kulaklar Marsilya’dan gelecek iyi haberdeydi.

Fena değildi

Konya dar bir kadro ile fena bir performans göstermedi, turun kıyısından döndü. Eğer bu platformda başarı isteniyorsa yeni kadroya derinlik vermekten başka çare yok. Avrupa Ligi’nin statüsü değiştirilsin, gelirler artırılsın ki kulüpler için cazibe merkezi haline gelsin. Herkes biliyor ki, Avrupa Ligi 2. Tur’daki eşleşmelerden itibaren izlenmeye ve haliyle ilgi çekmeye başlıyor.

YORUM YAZ