MENÜ

Alanya'da bitmişti!

Abone Ol Google News

Trabzonspor için iyi başlayıp, süper devam eden bir sezon hayal kırıklığıyla bitiyor. Pandemi dönüşü şampiyonluğun en büyük favorilerinden biriyken günden güne eriyen Trabzonspor için sezon, Alanya ’dan yediği son saniye golüyle sona ermişti. İlginçtir, Alanya maçından bu yana 6 maç oynayan Bordo-Mavililer sadece 5 puan topladı. Genele bakıldığında Mikel ’in gidişi sezonun kırılma noktasıydı. Yönetimin o süreci çok daha iyi yönetmesi gerekirdi. Oyuncuyu feda ederken bugünleri hesaplayabiliyorsan başarılı oluyorsun. Trabzon için bu yıl Sörloth ve Uğurcan ’ın nefis oynadığı ama şampiyonluğu acemilikle kaçırdığı bir sezon olarak hatırlanacak. Konyaspor ’un hakkını teslim etmek gerek. Bülent Korkmaz ve öğrencileri geçen hafta Başakşehir ’i dün gece de Trabzonspor’u yenerek ligde kalma yolunda dev bir adım attı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

74 golle ligin en skorer takımı olan Trabzonspor yediği 41 golle ilk 6’nın en kötü savunma performansını göstererek nasıl şampiyon olma hayali kurabiliyor?

Maçın starı

Sörloth ve Skubiç geceye damga vurdu. Sörloth Trabzon adına sadece maçın değil sezonun yıldızı. Geçen hafta Başakşehir’i yıkan Skubiç, Trabzon’da Konya’yı taşıdı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Konya’nın 3-1 geri düştüğü maçı 4-3 kazanması son dönemin en görkemli olayıydı.

Kısa mesaj

Trabzonspor için artık Şampiyonlar Ligi de tehlikeye girdi. Can havliyle oynayan Kayserispor’u deplasmanda yenemezse Sivas’ın galibiyeti felaketin boyutlarını artırır.

YORUM YAZ