MENÜ

7 dakikalık maç!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

4 maçlık (10 puan) etkileyici serisi geçen hafta Antalya’da son bulan Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa mücadelesine rüzgarı arkasına alarak başladı. İlk duran top şansını Mina ile gole çevirdi Sarı-Kırmızılılar. Şaşırtıcı olan Kasımpaşa’nın golü kornerden bu kadar kolay yemesiydi: 1-0. Trezeguet, Gilberto oyuna girene kadar sahadaki 21 futbolcudan daha farklı yeteneklere sahip olduğunu sadece gol vuruşlarında değil, topa her dokunduğunda hissettirdi. Kasımpaşa’yı soldan-sağdan rakip kaleye taşıdı. Genelde dripling üstü şutlarıyla golü yapan Trezeguet, 7. dakikada bu kez dar alan çalımlarının ardından fileleri havalandırdı: 1-1.

Bunda şaşılacak bir durum yok elbette. Fakat masum bir gol sevincine bile sarı kart çıkarılması hayret verici doğrusu. Hakem arkadaş nasıl bir düşünce dünyasına sahip bilinmez ama Trezeguet’in gözlük işaretli sevincine ne gerekçeyle sarı kart verdiğini açıklaması iyi olacak. Zaten gol sevincine sarı kart çıkarılması manasız. Futbolcunun sahadaki en mutlu anına neden çerçeve çizersin ki!

Gilberto heyecanlandırdı

Yeni Malatya sağ beki Chebake’nin cezalı olduğu maçta Seth’i kullansa da aynı verimi aldığını söylemek zor. Sağdan gidemeyen Erol Bulut, Cissokho’nun önünü açarak 105 metrelik koridoru tamamen Fransız sol beke bırakınca, Kemal Özdeş Trezeguet’i sağa çekti. Oyunun balansı da Trezeguet hangi kanattaysa o yöne doğru kaydı. Malatyaspor Boutaib yokken Eren ve Denning ile hücumda etkisiz kaldı. 2. yarı yeni transfer Gilberto girdiği andan itibaren bir kaç dokunuşla tribünleri de takım arkadaşlarını da ayağa kaldırdı. Ancak hepsi o kadar. Ne sonuç değişti, ne de kazanan çıktı. Maçın hakkı da zaten birer puandı.

YORUM YAZ