MENÜ

‘10 numara' Nani

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Vitor Pereira’yı sezon başından beri vazgeçmediği çift 8 numaralı düzeninden döndürmeyi başaracak tek isim Nani olabilirdi zaten. Ligin en esnek kadrosuna sahip olsa da Fenerbahçe’nin yumuşak karnı santrforunun arkasıydı. Portekizli yıldızın Galatasaray derbisinden bu yana Topal ile santrforu arasında yarattığı konforlu alan Sarı-Lacivertli takıma sezon başından beri sahip olamadığı hücum düzenini kazandırdı. Sanırım Vitor Pereira, Nani’nin 10 numara oyununu görünce bugüne kadar ‘8 numaracılık’ oynayan Diego ile kaybolan haftalar için hayli hayıflanıyordur.

Sokağı var, ortası yok!

Fenerbahçe’nin 3 Temmuz sürecinden sonra Trabzon deplasmanlarında oynadığı maçların tansiyonu hep yüksekti. Hami Mandıralı, göreve geldiği günden beri işleri düzeltmek için bu maçı beklemiş belli ki. Ekici’nin orta alanda zor top kaybedeceğini düşünüp önde Cardozo ve Muhammed ile başlaması Fenerbahçe gibi baskı becerisi yüksek takımlara karşı her zaman risktir. Hami hocanın her tercihinin bir açıklaması olabilir ama Salih Dursun’u izahını nasıl yapacak merak konusu. Adamın sokağı var ama Fenerbahçe karşısında tek bir olumlu hareketi yok.

Trabzon taraftarının maç 4-0 olduktan sonra Fenerbahçeli oyuncuları alkışladığını görünce aradaki husumet bitiyor mu diye düşünmedim değil. Hatta Nani oyundan çıkarken Bordo-Mavili bir taraftarın Portekizli’nin formasını alması gecenin olayı bile olabilecekken o forma tribün baskısıyla Fenerbahçe kulübesine geldiğinde patronun mutlu son istemediğini bir kez daha idrak ettik.

YORUM YAZ