MENÜ

Yerlilere yok yabancıya var!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor’un gelirgider dengesindeki düzensizlik sadece Bordo- Mavililer’in değil, tüm futbol kamuoyunun bildiği bir şey. Ödeme düzensizlikleri personelden teknik heyete kadar. Ancak asıl sıkıntı bu lokomotifi çeken trende. Yani futbol takımında. Çok normal gibi görünebilir yaşananlar. Çünkü bugün en çok kazanan Beşiktaş’tan Galatasaray’a kadar her takımda bazı ödeme aksamaları olabiliyor.

Ayrıma son şart

Bu süreçleri İbrahim Hacıosmanoğlu da yaşadı, Muharrem Usta da. Bundan sonra da Ahmet Ağaoğlu yaşayacak. Lakin... Zurnanın zırt dediği yer de tam olarak burası. Takım içindeki ayrımlar yani. Evet, ekonomik olarak sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Evet, fedakarlıklar bekleyebilirsiniz. Evet, tüm takımdan devam etmesini isteyip daha da canını dişine takmasını talep edebilirsiniz.

Adalet gerekiyor

Ancak... İsimler hiç önemli değil, belki başkanları da başkaları yanlış yönlendirebilir. Her ne olursa olsun bir adalet sağlanması şart. Yani Sosa’ya, Hubocan’a, Novak’a, Bero’ya sırf kulübü şikayet etmesin diye parasını verip, Onur gibi Burak gibi isimlere parasını yatırmazsanız o zaman sıkıntı yaşarsınız.

Önce onlar kopar

Ki bu bahsi geçen yabancılar ilk fırsatta Trabzonspor’dan ayrılacaktır. Baki olanlar ise Buraklar, Uğurlar, Onurlardır. İspatı yakın geçmiştir. Trabzonspor’u dert eden, dertlenen insanlarınen azından gönlünü hoş etmek gerekir. Yarın öbürgün bu insanlar kulüpte profesyonel olarak görev alabilecek kişilerdir.

İletişim şart

Bu kişilere en güzel örneklerden biri de Tolga Zengin’dir. O da anlatmadı ama duysanız yaşadığı sıkıntıları... Gazete haberlerini okuyanlara, hatta bana bile oyuncuların aldıkları ücretler elbette astronomik geliyor, dertleniyoruz. Ancak bu futbolcular da sonuçta mukavele yaparken kimsenin kafasına silah dayamıyor. Her şeyin yolu yordamı var, indirimin de uzlaşmanın da. Şartlar böyleyken Burak’tan nasıl kalmasını istersiniz! Hacıosmanoğlu çekti, Usta çekti... Aynı dertleri Ağaoğlu çekmek istemiyorsa, iyi iletişim, görev dağılımı şart.

YORUM YAZ