MENÜ

Yan yana ve dimdik duralım

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beklentilerin üzerinde bir Trabzonspor izlediğimizi de, Başakşehir’in ise tam bir lider gibi oynadığını da anlatacak ne keyfimiz kaldı ne de heyecanımız.

Çünkü dün sabah da kahrolası bir saldırıyla uyandık. Terörle yaşamaya alışmamızı, alışan coğrafyalar gibi olmamazı bekleyenler daha çok bekler. Bu haysiyetsizliğe, alçaklığa ne alışmak ne de onunla yaşamak mümkün. Sayının pek bir önemi yok, 1 ile 10 arasında rakamlara göre üzülmek, olayın yaşandığı şehre göre tepki vermek de kalpsizlik. Ha İstanbul ha Kayseri ha İzmir ha Diyarbakır. Hepsi bizim çocuklarımız. Hainler belki hayata küsmemizi, evlerimize kapanmamızı, işi tamamen siyasileştirip buradan yeni bir çatışma ortamı yaratmamızı istiyorlar. İşte tam da bu noktada, o bıçak sırtında sağa sola yıkılmadan dimdik durmak zorundayız.

Evet, acımızı yaşamalıyız, evet ağlamalıyız, evet alçaklara partiler üstü bakmalıyız... Fakat bir yandan da hayata devam etmeliyiz. Bizim hayatımızın da en önemli parçalarından, her ayrımı bırakıp koştuğumuz ortak noktalardan biri de futbol statları olduğuna göre orada bir ve beraber durmaya devam etmeliyiz.

YORUM YAZ