MENÜ

Ya start ya stop!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor ilk yarının başında çok puan kaybetmiş, Rıza Çalımbay ile yarışa tutunma adına adımlar atmış bir takım. Ancak... İkinci devrenin ilk 3 maçındaki 6 kayıp puan var. Bu kayıp puanların değeri, rakiplerin takıldığı skorlarla da birleşince birkaç kat birden arttı. Oysa ki tam tersi olsa, en azından geçtiğimiz hafta üst sıraların tamamı puan kaybederken Bordo-Mavililer kazansa şu an bambaşka bir atmosferden bahsediyor olabilirdik. Olmadı. İş geldi yine mini bir lige sıkıştı. Gençlerbirliği (D), Başakşehir, Aytemiz Alanya (D) ve Beşiktaş maçları... Rıza hoca ikinci yarının ilk 3 haftasını işaret etmişti ama durum sayısal loto hesabı devretti.

Burak’sız çok zor

Karadeniz temsilcisi için bugün Gençlerbirliği ile başlayacak yeni seri Trabzonspor için inanılmaz önemli ve bir sonraki periyoda devretme ihtimali yok. Bordo-Mavililer ya 4 maçı minimum kayıpla ve hatta kayıpsız atlatıp üst sıraların arasına katılacak ya da kopacak, hedef şaşacak. 4’te 4, eğer Fenerbahçe maçının ikinci yarısı ve Göztepe sınavı düşünülürse imkansız değil. Ancak Burak Yılmaz gibi bir eksik var ki, Rıza Çalımbay’ın başını en çok ağrıtan nokta da orası. Devre arasında istediği ‘alternatif forvet’ takviyesi de yapılamadığı için Rodallega-N’doye ikilisine, onlardan da çok sürpriz dokunuşlara ihtiyaç var. Özetle bugün Trabzonspor kendi açısından yeni bir lig başlatabilir.

Kısa mesaj

Eğer Trabzonspor, Fenerbahçe’nin Başakşehir ile oynadığı, Göztepe’nin Osmanlı ile kapıştığı haftayı da değerlendiremezse artık hesapları değişir.

YORUM YAZ