MENÜ

Ya fragman ya sezon finali

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor için sezonun herkes adına en sıkıntılı haftalarına girmiş bulunmaktayız. Yönetim ile teknik heyet, en azında puansal-turnuva hedefinden kopmuş takımdan gelecek sezon çıkarımları yapmaya çalışıyor, bir şekilde böyle bir atmosferdeki oyuncuları motive etmeye uğraşıyor.

Futbolcular, biraz da kendi eserleri olan ama şimdi handikap gibi duran tabloda belirsizliğin içinde durumunu-konumunu belirlemeye çalışıyor. İşin en büyük mağduru ise hiç kuşku yok ki taraftar. Küstü olmadı, sevdi olduramadı. Sanırım şu an için tek tesellileri daha kötüsünün olamayacağı düşüncesi. İşte bu camia ruh hali ile çıkılan her maç bazen gelecek sezon fragmanı kimi zaman da sezon finali tadında geçiyor.

Mandıralı iyi iş çıkardı

Dünkü Gaziantepspor mücadelesi de onlardan biriydi. Kadronun potansiyeli ölçüsünde işler yapıp ‘takım’ olabildiği anlarda Bordo-Mavililer farkını ortaya koydu. Konsantrasyonun yitirildiği anlar ise... Her ne olursa olsun işin fragman kısmındaki aktörler gelecek adına Trabzonspor için gerçekten çok kıymetli. Kendi ölçütünün gerisinde kalsa da, Ekici, Yusuf, Cavanda, Marin, Güray başta olmak üzere şekillenecek iskelet yönetimin de en büyük avantajı. Ve yine her ne kadar çok ciddi kadro ve kişisel sıkıntılarla uğraşmak zorunda kaldığı için gerçek bir mesleki sınav veremese de Hami hocanın da zor anlara rağmen iyi iş çıkardığını söylemek gerekir.

Oyuncular karar verecek

En azından ideale yakın kadrolarla oynattığı-oynatmaya çalıştığı oyun artık bir kişilik kazanmış durumda. Sonuçta Antep’te Trabzonspor’a sıkıntılı günlerde en azından Avni Aker havasını etkiyecek bir galibiyet gerekiyordu, oldu.

Trabzonspor taraftarı için gelecek haftaki maç gelecek sezonun umut dolu fragmanı mı olur yoksa sonu gelen dizinin sezon finali mi, işte buna da yine Bordo-Mavili oyuncular karar verecek.

YORUM YAZ