MENÜ

Trabzonspor'un mazereti olamaz

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Çünkü şu bir gerçek ki hayli formda şekilde izlerken zorunlu olarak formasını bırakan bu 3 isim ile yerine oynayanlar arasında en azından şu an için makasın arası çok açık.

Varlık içinde yokluk çekerek bu kez, anlaşılabilir, gerçek bir sorunla karşılaşan Vahid Halilhodziç’in gerek vücut dili gerekse hamleleri ne tür memnuniyetsizler duyduğunu net şekilde gösteriyordu. Erciyes gibi rakibi bozmak kadar kendi topunu oynamak için de çaba harcayan, bol bol alan bırakan, çirkinleşmeyen bir ekip karşısında Bordo-Mavililer’in kısa aralıklar hariç oyun kuramaması, işi anlık patlamalara bıraktı. Buna rağmen Trabzonspor, Deniz Yılmaz ile 3’ü çok net olmak üzere pozisyonlar da buldu. Fırsatçı, kurnaz ve inatçı karakteriyle dikkat çeken Deniz’in son vuru∫taki etkisizliği, bu anlar için alınan Cardozo’nun yokluğunu fazlasıyla hissettirdi.

Constant oyunun içinde kaldığında, yardım aldığında ne kadar etkili olabileceğini gösterdi ama Mehmet Ekici ve Fatih Atik’in kendisine gereken alanları açmakta, yardımlaşmakta çok başarılı olduğunu söylemek zor. Ayağa topla çıkmak isteyen, oyunun dominant tarafı olmak için uğraşan Trabzonspor, tam tersine öyle toplar kaybetti ve kontralar yedi ki, yine Onur ve 3. resmi maçını da gol yemeden bitiren genel savunma düzeni skor değişimine fırsat vermeyen faktörler oldu. Bu anlarda da aranan isim gününde bir Özer’di hiç kuşkusuz.

Henüz ideal kadrosuyla üst üste 2 maça çıkamamış olsa da, yorucu bir kamp geçirmiş ve yeni toparlanıyor olsa da, hâlâ uyum sorunu çekse de, hiçbiri Trabzonspor’un bu tip sıradan sayılabilecek maçlarda puan kaybetmesinin mazereti olamaz.

YORUM YAZ