MENÜ

Trabzon'da Vahid Hoca etkileri!

Abone Ol Google News

Elinde şu an son yılların en iyi kadrosunu bulunduran, her istediği, hatta istemediği bile alınan Boşnak teknik adam, Rostov gibi sıradan bir ekip için bile ‘elersek mucize’ demiş, ancak ilk maçta öğrencileri kendisini farkı kaçırarak mahcup etmişti. Pasaport kontrolünden başlayıp, maç yayın skandalına imza atarak ortamı geren Rostov’un saha içinde de hiç misafirperver olmayacağı ise Vahid Hoca’ya bırakılmayacak, bizim de paylaşacağımız bir öngörüydü.

Haberin Devamı

Yani 2-0’ın rövanşının daha zor olacağı kesindi, bunu aşmanın yolu da belliydi. Topa çok sahip olmak, rakibin direncini kırmak, fauller alıp karta zorlamak, atılacak bir golle de rakibin fişini çekmek. Zaten sakat ve hastalardan dolayı ilk maça oranla zorunlu bir giden Halilhodziç bir fantazi yaparak Cardozo ile Yusuf gibi bu saydığımız işleri kolaylaştıracak 2 oyuncusunu da kulübede başlatarak mücadelenin zorluk derecesini bir kat daha artırdı.

Buna rağmen Rostov’un ite-kaka oynadığı, yaratıcılıktan yoksun futbolu genelde Trabzonspor duvarına, birkaç kez de direğe çarparak eridi. Fakat bu noktada şunu da söylemek... İlk yarıda rakibe bu kadar topla oynama izni vermek, kornerlerde 11’e 1 geride kalmak, sadece savunmak ne Vahid Hoca böyle istese bile ne de başka bir gerekçe ile Trabzonspor’a yakışmayan bir tabloydu. Geçilen tur dışında tamamen unutulması gereken bir geceydi Rusya’da yaşananlar ve çok net söyleyebilirim ki maçı izleyemeyenler hiç bir şey kaçırmadılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ