MENÜ

Tarihi fırsat

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Önce Yusuf almıştı aklımızı başımızdan. Mehmet Ekici’nin boşluğu nasıl dolacak acaba derken futbol zekası, çirkinleşmeyen karakteri, yaşından olgun duruşuyla sadece Trabzonspor’a değil Süper Lig’e damga vurdu. Altyapı oyuncusuna hasret kaldığımız, yerli-yabancı sayı ya da sınırlamasını konuştuğumuz günlerde milyon Euro’luk yıldızları kulübeye hapsedip oynadı, hep de üzerine koydu.

Onun açtığı yol çok kıymetliydi. Yusuf bu kadar güzel yürümese, ‘Yine olmadı, zorlamayalım’ dedirtseydi Abdülkadir’in de önü ebediyen olmasa da uzunca bir süre tıkanırdı. Tersi oldu, önü açıldı.
Artık tıpkı Yusuf gibi Abdülkadir’in ünü de Trabzon sokaklarını aştı, tüm Türkiye ayakta alkışlıyor bu 2 pırıl pırıl genci. Gerekirse her yorumun sonuna ekleyeceğim; yönetim ne yapıp etmeli ne kadar Yusuf ve Abdülkadir varsa sahip çıkın ve koruyun, sadece kendini düşünen menacerlerden, para sevdalısı aile bireylerinden, kötü arkadaş çevresinden.

Eleştirilecek yönleri olsa da Ersun Hoca’yı kutlamak lazım. Trabzonspor gibi 50. yılını yaşayan, hep hedefe oynayan bir takımda milyon Euro’luk yıldızları oturtup Yusuf ve Abdülkadir’e forma verdiği, tarihi fırsatta başrollerden birini oynadığı için.

YORUM YAZ