MENÜ

Sezon açılışı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor için Bursaspor maçının önemi çok büyüktü. Çünkü geride kalan haftalarda yakaladığı müthiş seriyi taçlandırmanın yolu bu maçtan geçiyordu. Ayrıca, bu mücadele bir güç kontrolü demekti.

Az bile

Rıza Çalımbay’ın öğrencileri son 1.5 ayda olduğu gibi bu sınavı da müthiş bir başarıyla geçti. Ortaya çıkan tek farklı skor maçı izlemeyenleri yanıltabilir, tıpkı Kasımpaşa maçında olduğu gibi. Bordo-Mavililer, Kasımpaşa karşılaşmasında bir şey oynamadan kazanmıştı, fark atmıştı. Ancak, dünkü Bursaspor maçında ise futbol olarak fark yarattılar, tabelada da farkı kaçırdılar.

Trabzon mesajı almış

Trabzonspor kazanırken, Trabzonspor taraftarına da mutlaka ayrı bir parantez açmak lazım. Rıza Çalımbay’ın öğrencilerinin son haftalardaki mücadelesi ve ortaya koyduğu sonucu Medical Park Stadı’nı doldurarak kendileri adına göklere çıkardılar. Uzun zamandır Trabzonspor ile Trabzon şehrinin arasında ciddi bir bağlantı sıkıntısı vardı. Dün geceki maçla beraber bu tamamen ortadan kalktı.

Her şey yeniden başlıyor

Ve artık şunu söylemek gerekir ki... Trabzonspor için deplasman fobisi yoktur Trabzonspor için iç saha baskısı yoktur... Trabzonspor için rakip ayrımı yoktur... Ve Trabzonspor için Süper Lig 2017-2018 sezonu tekrar başlamıştır.

YORUM YAZ