MENÜ

Selçuk, Burak etkisi yapmaz

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Çünkü Trabzonspor’dan ayrılış süreci Burak Yılmaz gibi olmadı. Çünkü Trabzon şehrinde Burak Yılmaz gibi bir karşılığı yok. Çünkü Burak Yılmaz gibi futbolunun olgunluk değil, durgunluk, bitkinlik çağında. Çünkü Ersun Hoca’nın gönlünde her ne kadar ciddi bir yeri olsa da kadrosunda öyle bir yeri yok. Çünkü Trabzonspor yeni sezonda her mevkisiyle enerjik bir takım olma arzusunda, Selçuk da buna hiç ama hiç uymuyor. Mevki mevki bakınız ne demek istediğimi anlarsınız. Çünkü Trabzonspor artık son durak olmak istemiyor!

Başkanın Burak Yılmaz yorgunluğu

Burak Yılmaz transferinin resmen tamamlanmasının üzerinden hemen sonra konuştuk ve ertesi gün de siz okurlarımızla paylaştık. Keşke işin enerjisini, ses kaydını da bizzat sizlere ulaştırma imkanımız olsaydı o an diyebileceğim bir sohbetti. İçinde hem yorgunluk hem de mutlu sonla bitmiş güzel bir işin verdiği huzur vardı. İlerleyen günlerde tıpkı geçen sezon başı ve ortasının değerlendirmesini çok samimi bir şekilde yaptığımız gibi yine bir transfer süreci değerlendirmesini FANATiK’te bulacaksınız.

Şık bir muhalif

Celil Hekimoğlu, aslında zafer kazandığı bir seçimi kaybetmişti koltuğa Muharrem Usta otururken. Seçim boyunca sergilediği centilmen tavır için ‘artık kavga istemeyenler için bir strateji’ diye düşünenler vardı. Ancak o sonrasında da bu centilmenliğin bir strateji değil kendi gerçeği olduğunu gösterdi. Destek verilmesi gereken süreçlerde Usta’nın yanında yer aldı, eleştirmesi gerektiğinde de kaçınmadı. Ve sezon yaptığı gelenek. Göstermelik, reklam amaçlı diyenler de olacaktır ama muhalefetinin böyle şık olmasını her camia ister bence. Gitti yine tüm çalışanlarına yeni sezon forması aldı. Gerektiğinde de koltuğa tekrar aday olmaktan kaçınmayacağından eminim.

YORUM YAZ