MENÜ

Patron mutlu son istiyor!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor aslına bakarsanız sezon başında yaptıklarını yapıyor, öyle kaybediyor. Osmanlı deplasmanı hariç. Galatasaray maçında dünyaları, hatta altıpastan fırsatları kaçırdı, yenildi. Dünkü gibi yani. Kale ağzında N’Doye başta olmak üzere yine çok fırsat kaçtı, bir de Konya ikinci yarı başında golü atınca işler iyice çığrından çıktı. Trabzonspor’un panikatak futboldan normale dönmesi neredeyse 15 dakikayı buldu. O panik geçtikten sonra kendi çalıştıkları üzerinden gittiler, skoru da eşitlediler.

Tıpkı son 2-3 yıldır olduğu gibi yine topu 3. bölgeye en rahat getiren takım konumundaki Trabzonspor, yine nokta koyma sıkıntısına karşı verdiği sınavı bir kez daha kaybetti. Buna Şota’nın formsuz N’Doye ısrarı mı dersiniz, gol vuruşu becerisine sahip oyuncuların özgüvenden yoksun geri dönüş ve bir pas daha deneme ısrarı mı dersiniz bunu sizlerin okumanıza bırakıyorum. Ancak şu bir gerçek ki,
bu kadar pozisyona giriyor, bu kadar çok rakip sahada kalıyorsanız bu işin mazereti olmaz, atacaksınız ya da yemeyeceksiniz!

Trabzonspor atma kısmında sıkıntılar yaşarken bir de eskiye oranla çok fazla yemeye başladı. Bunda savunma kurgusunun çok hazırlıksız yakalanışları, ikinci hamlesi olmayan stoperleri başrolde tabii ki. Finaldeki seyirci müdahalesi çirkin, istifaya davetler ise istisnalar hariç sadece bizim coğrafyanın değil futbol aleminin kültürü. Hâlâ sezonun başı sayılır, hâlâ kadro kalitesinde herkesin hemfikir olunduğu kanısındayım. Fakat kimsenin işine o kadro listesindeki değerler yaramaz, kimse o tabloyla mutlu olmaz. Futbolun patronu için teknik direktörleri yazarız, başkanları söyleriz ama aslında patron taraftardır. Ve Trabzonspor’un patronu, yani taraftarı artık mutlu son istiyor.

YORUM YAZ