MENÜ

Kentsel dönüşüm gibi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Öncelikle şunu söylemek lazım ki, yönetim ile Ersun Yanal’ın üzerinde uzlaştığı plan ve projeler kağıt üzerinde çok akılcı, akla da ekonomiye de uygun. Kurtuluş demek iddialı ama yakın gelecek için önü görmenin bir yolu.

Tıpkı kentsel dönüşüm gibi. Kendi şehrim İstanbul’da mesela... Çözümün tek yolu gibi duruyor, hem insan gibi yaşamak hem de riskleri azaltmak için. Ancak kağıt üzerinde güzel. Nasıl olacak, ne kadar sürecek, gerçekten çözüm mü bilmiyoruz.Tıpkı Trabzonspor’un projesi gibi.

Kararlı irade, adil idare

Kağıt üzerindekiler çok kararlı bir irade, çok adil bir idare gerektirir. Yoksa kağıt üzerinde nice projeler gördük, dinledik, hepsi hayal kırıklığı ile bitti. En yakın örnek Trabzonspor’un son 2 sezonki kadrosu. İyi niyetle kurulmuş, konsol oyununda her sezonun son haftasına kadar zirve kovalayacak kadrolar tarihi hayal kırıklıkları yarattı. Bu nedenle bütçesinden takviye sayısına, genç katkısından mantıklı hedef seçimine kadar her şeye katılmakla beraber, tüm bu ağır stratejilerin gerçeğe dönüşmesi için sadece yönetimin değil, tüm camianın bu işin arkasında durması gerekir.

YORUM YAZ