MENÜ

İki başlıklı maç!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzon-Göztepe maçı için kullanılabilecek 2 başlık var...
Buraksızlık...
Beto böyle istedi...
Çünkü Demba Ba’nın 56’da Onur’un kurtarışıyla biten nefis şutunu bir kenara koyarsak gecenin tek hakimi Bordo-Mavililer’di. Ancak 2 faktör skorun değişmesine engel oldu.
Burak’ın yokluğu ve Beto’nun varlığı. Rodallega, Burak Yılmazlık yapamayınca Sosa’nın varlığı ve etkisi bile bir işe yaramadı. Tabii ki Beto’yu unutmamak lazım.
Okay'ın 5, 24 ve 90+1’de birbirinden etkili kafa şutlarını kusursuz reflekslerle çıkartan Göztepe’nin kalecisi, Abdülkadir’in ilk devre sonundaki şutunda da olması gereken yerdeydi.
İkinci yarıda da Trabzonspor oyunun dominant tarafıydı. Ancak Soso-Yusuf-Abdülkadir üçlüsünün etkisi son vuruş eksikliği sebebiyle sabun köpüğü etkisinden fazlasını yaratmadı. Rodallega’nın Burak etkisi yaratabilmesi için ekstra işler yapması gerekiyordu ama ekstra kötü oynadı. Belki gecenin kahramanı N’Doye olabilirdi ama uzatmanın uzatmasında Beto yine izin vermedi.
Zaten kredisiz Trabzonspor böylece ikinci yarıya 6 kritik puanla başlarken, Başakşehir, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kayıp yaşadığı haftada kaybını 2’ye katlamış oldu.

YORUM YAZ