MENÜ

Her şeyden daha önemli

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maç bambaşka skorlarla bitebilir, Antalya da kazanabilir, puan cetvelinde birkaç basamak oynama olabilirdi. Böyle maçlar daha önce de oynandı, bundan sonra da oynanacak. Ancak dün gece protokol tribünündeki görüntü bir daha yaşanır mı bilmem ama bundan önce hiç yaşanmamıştı.

Büyük fotoğraf

Kongre öncesinde 3 başkan adayının birlikte verdiği poz ve mesajlar nasıl kongre salonuna da yansımış, Trabzonspor gerçekten de kavga-gürültü beklenen seçimini çok medeni bir şekilde tamamlamışsa, bu görüntünün de yansımaları mutlaka olacaktır.Burada Başkan Muharrem Usta’nın davetinden tutun, o davete icabet edenlere kadar herkesin gösterdiği olgunluk çok kıymetlidir.

En önemli güç

Belki sandıktan başka bir sonuç çıksa böyle olmayabilirdi diyeceksiniz ama sonuçta olanın üzerinden, niyet okumadan, beyanı ve eylemi esas kabul ederek davranmanın daha doğru olacağı kesin. O doğru da diyor ki, bu tablo eğer kente, tribünlere, bu isimlerin vereceği desteğe ve sinerjiye yansırsa o zaman Trabzonspor gerçekten de arkasına büyük bir güç almış olur. O güç Cardozo’yu da oynatır, yeni Cardozolar da getirir, konulan büyük hedeflere yürürken arkadan itecek en önemli rüzgar olur.

Şehir uyuyor

Trabzon’da bir iddia vardı, eski yönetim var diye, kulübede şunlar bunlar oturuyor diye taraftar takıma küsmüştü. O iddianın da öyle bir iddianın peşine takılmanın da ne kadar gereksiz olduğu dün yine ortaya çıktı. Muharrem Usta’nın şehri stada taşıması görünen o ki eski başkanlarla buluşmaktan daha zor olacak. İlk yarının son, daha da önemlisi Avni Aker’in son sezonunda bu ilgisizliği her şeyi bir kenara bırakın skorlarla bile açıklamak imkansız. Bu şifreyi de çözerse Usta, en az 2 transfer etkisi yapar takıma.

YORUM YAZ