MENÜ

Her anı çok değerli

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Mevcut durum itibariyle Trabzonsporlu futbolcular için bırakın kupa-lig diye ayırmayı antrenmanların bile her anı çok önemli. Şu ana kadar takımın motivasyonsuzluğu, iniş-çıkışları için sayısız sebep ortaya atıldı. Belki bunun da etkisiyle yönetim değişti, önemli profesyoneller ayrıldı, hocalar bıraktı. İşin matematiğinden kimyasına kadar her noktası sorgulandı ve futbolcuların potansiyellerinin altında kalmasına adeta elbirliği ile bir mazeret arandı.

Artık mazeret kalmadı!

Ancak şu an için gelinen noktada ekonomiden genel yapılanmaya kadar Trabzonsporlu futbolcuların bütün mazeretleri giderilmiş durumda. Yani artık Bordo-Mavili yıldızlar, yıldız olduklarını, bu kadar ciddi meblağlara oynamayı hak edip etmediklerini, gelecek sezonun hedefi olan ‘şampiyonluk’ kadrosunda olup olmayacaklarını kanıtlamak zorunda.

O nedenle de Trabzonsporlu oyuncuların kendi gelecekleri için kıymetli bir sınavdı Nazilli’deki kupa randevusu. Kadrodaki sürekli değişkenlik ve doğal sistemsizlik özellikle yıldızları doğaçlama oynamaya zorluyor. Devre arasına kadar da böyle gidecektir kuşkusuz. Devre arasında biraz daha bir sistem ve organizasyon planı oluşacaktır. Nazilli ise potansiyeli ölçüsünde Trabzonspor’a engel olmaya çalıştı, 2 basit hatayla kaybetti.

YORUM YAZ