MENÜ

Halilhodzic'e sorular!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

8 haftada 9 puan değil mesele. Mesele Trabzonspor’un hâlâ bir ideal kadrosunun oluşmaması, ödül-ceza yönetmeliğinin doğru işlememesi. Son dönemlerin en şanslı hocası olan Halilhodzic’in artık yönetimi, takımı bırakıp biraz kendisini sorgulaması lazım.

Mesele 8 haftada alınan 6 beraberlik ve 9 puanlık tablo değil. Çünkü bizim ligimizde fark 10-12 puan barajını geçmediyse o farkı kapatmak mümkün. Ancak mesele, Trabzonspor ‘kadrosunun’ hâlâ bir ‘takım’ gibi hareket edemiyor olması ve tabii ki Vahid Halilhodzic’in deneylerinden bir türlü vazgeçmemesi. Uzatmayalım, net sorular soralım.

Vahid Hocam, sezon başında bu kadroya 3-4 değil 9-10 oyuncu lazım dedin, hangisi alınmadı?

Kadro seçeneklerinden, başkanın verdiği desteğe kadar son dönemlerin en şanslı hocası olmana rağmen sezon başından bu yana her fırsatta, “Beni aslında kimler istedi!” çıkışları neyin nesi?

Evet, verilen söz insanı esir eder ama son SMS ile görüntülü teklif açıklamasının da tüm Trabzonsporlular’ı sinir ettiğinin farkında değil misin?

Her mevkinin asıl elemanı varken fantezilere girmek, akla hayale gelmeyecek şeyler denemek nedir?

Ligdeki her kötü sonuçtan sonra rakipleri övmek, “Normal sonuç” diye geçiştirmek konan hedeflerle, eldeki potansiyelle çelişmiyor mu?

Constant, ‘Nokta transfer böyle olur’ tadını vermişken, Özer müthiş bir dönüş yapmış, Ekici oynadığı her maçta yıldızlaşmışken, bu oyuncularla sürekli oynamak, iyiyken oynatmamak nasıl izah edilir?

Vahid hocam... Cardozo bu takımın en büyük yıldızı. Eğer Ronaldo, İbrahimovic, Suarez yoksa elinde kırığı yoksa çıkıkla bile Cardozo oynar. Ona 90 dakika tamamlatmamak sezon başı takıntınızın bir eseri mi?

Trabzonspor’un hadi genel sistemini, düzenini bir kenara bıraktım, iç-dış saha sistemi, ideal 11’i var mıdır? İdman performansını ödüllendirmeye ‘evet’ ama taşların oturması için belli bir düzenin istikrarı gerekmez mi?

Sezona başlamadan oyuncu gönderdin. Fantezinin kralını yaptın, Zeki’den sol bek yaratmaya çalıştın. Olmadı, çocuk kadro dışı kaldı. Karabük’te ihanet dedin, çevirdin. Nerede bilgelik, öğretmenlik?

Hocam, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu sana yönetimindekilerden bile çok güveniyor. İnanıyor. Hâlâ fırsat var, ya seni o çok isteyenlere git ya da Trabzonspor’u
bir laboratuvar gibi değil, o 8 sene önceki gibi gör. Ne dersin?

YORUM YAZ