MENÜ

Grubun başrolü belli

Abone Ol Google News

Her ne kadar Bordo-Mavililer 4 resmi maç sonra ilk kez gol yedi ve zaman zaman bunaldıysa da sonuçta kadro-kalite farkı maçın sonlarında bile olsa kendini belli etti. Aksi bir durum olsa, yani karşılaşma beraberlikle sonuçlansaydı Trabzonsporlular’ın derin bir oh çekmek yerine hayli dertleneceğinden de eminim.

Haberin Devamı

Oyuncu değil de savunmasından başlayarak sistem odaklı bir futbol tercihini başından bu yana ortaya koyan Vahid Halilhodziç’in bazı isimlerden henüz tam olarak memnun olmadığı ise kesin. O isimlerin başında da Cardozo ve Yusuf Erdoğan geliyor. Zira Cardozo formda ve istenen durumda olsa onun yeri daima sahadır. Ancak dün yine çıktı ve beklentilerin uzağında olduğunu gösterdi. Bir hayal kırıklığı da Yusuf. Genç oyuncuya hocasının vermek istediği mesajlar olduğu kesin. Yoksa o da son 10 dakika değil, ilk 11 oyuncusu olmalı. Umarım mesajları doğru yorumluyor ve gereğini uyguluyordur.

Fark yaratanlara geldiğimizde ise ilk sıraya Constant’ı yazmak mümkün. Hem lig hem de Avrupa oyunlarında kontenjana asla takılmayacak en faydalı işlerin altına imza atan, oynatan ve oynayan bir oyuncu. Diğer taraftan uzun bir aradan sonra faydasız yabancı probleminden kurtulması da Trabzonspor’u çok rahatlatmışa benziyor. Çıkanla giren arasındaki makasın aralığı hayli daraldı. Yatabare, Waris ve çok değerli bir gol atan Papadopulos Bordo-Mavililer’in geçen sezon yaşadığı sıkıntıları unutturacak görünüyor.

Haberin Devamı

İşin özü, bu mücadele de çok çok net bir şekilde gösterdi ki, Trabzonspor grubun başrolü, yönlendiricisi ve dominant tarafı olacak.

YORUM YAZ