MENÜ

Golcün kadar varsın

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Rıza Çalımbay, hafta boyunca denedi, uzun süre Rodallega üzerinde durdu, olmayınca N’Doye’YE döndü. Buraksızlık hiç kuşku yok ki Çalımbay’ı en çok yoran konu olmuştu. Boşuna Burak’a destek istemiyordu devre arasında, bugünleri çok önceden görüyordu. Çünkü bir hedef varsa koştuğun, golcün kadar varsın. Ve tablo apaçık ortada; Trabzonspor’un golcüsü yok Burak’tan başka. Her ne kadar Trabzonspor, ligin en iyi işlerini yapan Beşiktaş’a karşı oyun bozan değil, oyun oynayan taraf olmaya çalışsa da final noktasında geldi tıkandı. Maçı izleyen tüm Trabzonsporlular kim bilir kaç kez içinden Burak’ın adını anmıştır.

Her şey daha zor

Artık her şey çok daha zor Avrupa’ya bir bilet için. Çünkü bütün kredisini ilk yarının başında harcayan Trabzonspor için kayıpları telafi etmek adına bu tip büyük maçlar daha da anlam kazanmıştı, olmadı. Şimdi hem kazanacaksınız hem bekleyeceksiniz. Zor oğlu zor yani!

Gecenin sorusu

Rodallega bu N’Doye’yi bile kesemiyor! Peki bir de sezon başında hep parasıyla anılan ve ne yapacağı hiç konuşulmayan Burak Yılmaz da alınmasaydı! O zaman ne olurdu Trabzonspor’un hali?

Maçın starı

Trabzonspor savunması en az Burak’ın yokluğu kadar geceye damga vurdu. Negredo ne istediyse onu yaptılar. Gel dedi gittiler, bırak dedi bıraktılar!

Maçın olayı

Negredo’nun oyuna girmesi tüm dengeleri bozdu. Love sadece atmaya konsantre bir oyuncuyken Negredo alan boşalttı, 2 de asist yaptı.

Kısa mesaj

Yetiş Burak!

YORUM YAZ