MENÜ

Fırtına Zamanı!

Abone Ol Google News

Trabzonspor için özellikle ekonomik açıdan sıkıntılı bir sezon olduğu muhakkak. Ancak hiçbir durum tıpkı başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da söylediği gibi Bordo-Mavililer’i yarışmaktan alı koymamalı. Bu noktadan bakıldığında Karadeniz temsilcisi ilk haftada pek iyi bir sınav veremedi. Sadece skor olarak da değil üstelik. Evet, Başakşehir ligin en ne yaptığını bilen, birbirini ezberlemiş oyunculardan kurulu takımlarından biri. Fakat ne olursa olsun Trabzonspor’un o günkü oyunu sonuç galibiyet bile olsa kabul edilemezdi.

Haberin Devamı

Karaman kıymetini bilir

Başakşehir ne istiyorsa Trabzonspor ona uydu, ekstra hiçbir şey yapmadı. Bunun neticesinde de yarım pozisyonla biten bir 90 dakikanın ardından yenilgiyle evine döndü. Yine evet, savunmada sıkıntılar vardı, Burak Yılmaz takımın yüzde 30’u sayılabilecek bir forvet yoktu ama hiçbir şey böyle bir varlıksızlığın mazereti olamaz. Ancak Ünal hocanın da bu durumdan rahatsız olduğunu biliyorum. Zira kendisi Trabzonspor armasının ne demek olduğunu, böylü silik bir görüntünün ne kadar huzursuzluk vereceğini en iyi bilen isimlerden biri. Şimdi bu noktada devreye hem alternatif oyun planları hem de oyuncu performansları girecektir, girmelidir. Sivasspor gibi diri ve deneyimli bir takıma karşılık Trabzonspor’un evinde alacağı bir galibiyet şehri de erken vakitte devreye sokabilecek nitelikte.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Eğer Burak Yılmaz bugün ilk 11’de başlarsa her zaman olduğu gibi takımın, oyunun ve elbette skorun belirleyicisi olur.

Bu istatistiğe dikkat!

Trabzonspor, sahasındaki son galibiyeti geçen sezon teknik direktör Ünal Karaman’ın görev yaptığı Kardemir Karabükspor karşısında 3-0’lık sonuçla almıştı.

Kısa Mesaj

Trabzonspor’da artık Sosa ve Kucka gibi adı yıldız isimlerin de devreye girmesi şart. Yoksa hiçbir maç kolay geçmez.

YORUM YAZ