MENÜ

Evin çocuğu devri Yusuf'la kapanmalı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hiç büyümez bazıları... Ne yapsalar olmaz. Çünkü mahallenin, hatta evin çocuğu olarak hep aynı muameleye maruz kalırlar; Onu hallederiz ya!

Genelde de halledilmez. Tamam, yukarıda Allah var, yönetim Yusuf’u da Abdülkadir’i de bir hayli onore ediyor, etmeye çalışıyor. Fakat bu iş artık çok büyüdü. Sadece sevdiğini, değer verdiğini hissettirmekle olacak bir iş boyutlarını aştı. Yusuf da, Abdülkadir de hem kendini, hem de takımdaki birçok arkadaşını aştı.

Ücret seviyesinde ise tüm iyileştirmelere rağmen halen evin küçük çocuğu durumundalar. Peşlerinden Avrupa’nın devleri koşarken, taliplilerine milyon Eurolar çekilirken.

Yusuf, Bursa maçında o kritik golü atmamış olsa da fikrim değişmezdi. Nasıl ki Volkan Şen gibi tribün kredisi dip yapmış oyuncu için senelik 850 bin Euro (Yaklaşık 4 milyon TL) gözden çıkarılabiliyorsa Yusuflar da bunları anasının ak sütü gibi hak ediyor.

Ha, “Şımarır” diye verilmiyorsa en büyük şımarma unsurunun Trabzonspor gibi bir takımın formasını giymek-teslim almak olduğunu da unutmamak lazım. İnanıyorum ki, prosfesyonel bir hayatın içinden gelen Muharrem Usta ve yönetici, yaşına, kütüğüne bakmadan Yusuf için de ‘evin küçük çocuğu olma’ devrini kapatacak adımı atacaktır.

YORUM YAZ