MENÜ

Çaresizlik

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Eğer ligde statü değişir ve iyi oyuna, pozitif futbola puan verilirse Trabzonspor bu alanda ikinci yarının en çok puan toplayan takımı olurdu. Ancak... İş mevcut sistem olunca Trabzonspor’un Burak olmadan kazanması pek kolay görünmüyor. Üstelik Sosa’nın, Abdülkadir’in ve diğerlerinin emeklerine de yazık oluyor. Rıza Hoca transfer döneminde boşuna Burak’ın alternatifi olacak bir transfer istememiş. Dün bunu bir kez daha gördük. Çalımbay, Castillo hamlesiyle oyunda dominant taraf oldu ama hep 3 nokta. Burak yoksa nokta yok. Ve malesef görünen o ki Trabzonspor için Burak’ı beklemekten başka çare de yok. Bu arada Gençlerbirliği’nin emeklerini de görmemek olmaz. Trabzonspor’u çok iyi ezberlemişler. Onların da tek eksiği gol... Kredisi sıfır olan Trabzonspor için artık her şey çok daha zor ve rakiplerinin mucizeleri gerekiyor.

Gecenin sorusu

Sezon başında Başkan Muharrem Usta en çok Burak transferi için eleştirilmişti. Maliyet hesapları yapılıyordu. Sanırım artık o hesaplar yerine, “Ya Burak da olmasaydı” soruları soruluyordur.

Maçın starı

Fabian Castillo, uzun zamandır oynamamasına rağmen performansı ile alkış aldı. Trabzonspor hücumlarına hareketlilik getiren Castillo, 58’de oyuna girmesine rağmen maçın en iyilerinden birisi olmayı başardı.

Maçın olayı

Karşılaşmanın 16. dakikasında kaleyi karşısına alan Abdul Khalili, sol köşeyi gördü ancak Onur Kıvrak, topu son anda kornere çeldi. Onur bu kurtarışı ile maçın gidişatını belirledi.

YORUM YAZ