MENÜ

Büyük takım refleksi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor camiasında geçtiğimiz haftaya olağanüstü kongre kararı damga vurmuştu. Üzerine önemli eksikler vardı, rakip de 4 maçtır kazanıyordu. Böyle bir atmosferde sahaya çıkmak, üzerine bir de farklı bir galibiyet almak tek kelimeyle büyük takım refleksine bağlanabilir. Bordo-Mavili oyuncular en azından Nisan’a kadar kongreyi unutturmak adına çok önemli bir adım attılar Manisa’da.

Sosa topa girince...

Öyle ki, maçın favorisinin Akhisar olduğu bir 90 dakikada Trabzonspor, rakibine pozisyon bile vermedi. Ancak kendisi ürettikçe üretti, yüklendikçe yüklendi. Bunun meyvesini uzatma anlarında da olsa almayı başardı. Yerinde oynamasa da geceye damgasını vuranlardan biri olan Okay’ın kafası Fırtına’yı çok rahatlattı. İkinci devrede Akhisar’ın hocası Okan Buruk maçı çevirmek için 3 hamle yaptı, fakat Trabzonspor’un ustaları yine geceye ağırlığını koymayı başardı. Sosa’nın oyuna girmesinin her zaman dengeleri değiştireceğini söylemiştik. Dün de toptan kaçmayıp sorumluluk alınca skora net katkı yapamasa da oyuna yaptı.

Takım kaderi belirler

Fakat beklendiği gibi skor anlamında belirleyici yine Burak Yılmaz’dı. Olcay’ın pasını bir asiste çeviren Kral, ardından 2 dakika sonra N’Doye’a kariyerinin en şık gollerinden birini attırdı. Onur’un yediği goldeki şanssızlığı ise Fırtına adına nazar boncuğu oldu diyebiliriz. Nisan’a daha çok var ve Trabzonspor’un sahada alacağı her sonuç sandığın da rotasını belirler.

YORUM YAZ