MENÜ

Büyük iş

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

3 maçlık galibiyet serisinin daha da bir anlam kazanması, gelecek haftaki kritik Bursaspor mücadelesi öncesinde havanın katlanması için Kasımpaşa önünde alınacak sonuç çok önemliydi. Bir kez daha burada iyi futbol ile sonuç ayrımı yaptığımı belirtmek istiyorum. Evet, belki Trabzonspor şu an için akıllardaki ve ideal olarak düşünülebilecek oyunu hala oynamıyor ama ihtiyacı olan puanları topluyor. Şu aşamamada da bundan iyisi düşünülemez.

Takım Okay’ı çok aradı

Stoperdeki 2 as futbolcunun ve orta sahanın belirleyici ismi Okay’ın yokluğunda kazanmanın da çok değerli olduğu şüphesiz. Özellikle Hubocan ile oyundan çıkana kadar Mustafa’nın diğer 2 arkadaşını aratmadığı kesin. Ancak orta alanda iyi niyetli ve yüksek motivasyonlu oyuna rağmen takım bu bölgede hayli aksadı. Kucka savunmaya geçene kadar ne kendisi ne de Okay gibi oynayabildi, Onazi ise fantezi yapmaktan kendini alamayınca bir türlü organizasyon geliştiremedi.

Özel adam: Burak Yılmaz

Ancak bu tip maçların belirleyicisi olan Burak Yılmaz yine sahneye çıktı. Burak gerçekten de özel bir adam. Evet, dün geçtiğimiz haftalara göre çok daha üretken ve iştahlıydı ama çok fazla pozisyon bulamamasına rağmen zor bir fırsatı öyle iyi değerlendirdi ki, şapka çıkartmamak gerçekten de elde değil. Ne kadar isabetli bir transfer olduğunu her hafta yeniden kanıtlıyor adeta.

Son haftaların en kıymetlisi

Tüm oyun öncesi ve oyun içi handikaplara rağmen Trabzonspor’un oyunun sonunda gelen farkla aldığı 3 puan belki de son haftaların en değerlisi oldu. Sakatları düzelecek, özgüveni yüksek ve en önemlisi neler yapabileceğini artık hem gören hem de gösteren Fırtına’nın ligi ilerleyen dönemlerde çok daha fazla etkisi altına alacağından şüphem yok.

YORUM YAZ